Nukkeprofiilit
Nimi: Sofie

Lempinimet: Soffu, Sohvu
Saapumispäivä: 18.2.2014

Ikä: 18-vuotta

Malli: Pullip Beary Fairy Kiyomi

Tilauspaikka: Pullip Style

Kustomoinnit:
Obitsu SBH-white M
Peruukki Leekeworld
Cool Catin PB-02 chipit 
Ripset vaihdettu


Luonne: Sofie elämänintoa täynnä oleva hieman hupsu nuori tyttönen. 
Pääosin hän on omiapolkuja kulkeva, sekä joskus hieman liian vaatimaton. Sofie on hyvin epäitsekäs, myötätuntoinen sekä avulias ja hän tulee toimeen kaikenlaisten olentojen kanssa. Toisinsanoen hän on ikuinen optimisti, joka pyrkii aina löytämään asioiden valoisat puolet synkimmälläkin hetkellä. Tytöllä on paha tapa uskoa kaikkea, mitä hänelle kerrotaan, eikä hän osaa arvioida tilanteita aina kaikkien kannalta edullisimmalla ja järkevimmällä tavalla, mikä usein tuottaa tytölle hankaluuksia. 

Pitää: Vuodenaikojen vaihtelusta, pehmoleluista, lastenohjelmista, lenkkeilystä, siivoamisesta, marengista ja yksityiskohtien suunnittelusta.

Ei pidä: muiden mollaamisesta, muumien möröstä, mustasta kahvista, kirpeistä karkeista ja korkokengistä.

Laji: keiju

Palanen päiväkirjastani:

"Mitä merkitsee olla keiju? Kertakaikkiaan minulle ei yhtään mitään. Olen aina uskonut taikaolentoihin, mutten koskaan uskonut siihen, että minä voisin olla sellainen. Ainoa asia mikä todistaa että olen keiju on, että Violet ei ole enään Varjo. En osaa taikoa pieniä perhosia, jotka häviävät muutaman sekunnin päästä suurempia loitsuja. Desiré kyllä yritti opettaa minua käyttämmän voimiani puolustaakseni itseäni, mutta en minä niitä ole oppinut. Oikeastaan en edes halunnut. Valohan ei käytännössä ole mikään kyky, vaan vanha legenda monensadan vuoden takaa. Se ei pelastanut tätä todellisuutta, se oli vain vanha uskomus. Se pelasti varjon, muttei toistakertaa.
Käytännössähän minä olen kuollut, mutta Desiré pelasti minut. Hän uhrasi oman henkensä jaettavaksi kanssani, jotta en kuolisi. Olen siitä kiitollinen, että olen vielä elossa. Joskus minä kuitenkin pelkään, että tämä päättyy huonosti. Ei sillä, etten luottasi Desiréhen. En vain luota kohtaloon."

"Ainoa toiveeni on, että en olisi keiju."


x  x  x


Nimi: Desiré

Lempinimet: Des, Dessu

Saapumispäivä: 19.5.2014

Ikä: 19-vuotta
(potee parhaillaan ikäkriisiä, joten sanoo, että on lakannut laskemasta vuosia, vaikka hän onkin hyvin tietoinen, että ajan kulumista on hankala unohtaa...)

Malli: Pullip Innocent World Tiphona

Tilauspaikka: Pullip Style

Kustomoinnit:
Obitsu SBH-white L
Peruukki Leekeworld
 Cool Catin PB-42 chipit
Ripset vaihdettu

Luonne: Desiré on hyvin temperamenttinen persoona. Hän suorasanainen, itsepäinen ja lyhytpinnainen, eikä hänellä ole tapana kierrellä mielipiteitänsä tunnekuohujensa vallassa, joten hän on taipuvainen erittäin äkkipikaisiin päätöksiin. Hän pyrkii kuitenkin ajattelemaan rationaalisesti pitkällä aikavälillä, eikä hän anna helpolla periksi, ennen kuin saa tahtomansa läpi. Desiréllä on paha taipumus olla hieman itsekeskeinen ja omahyväinen, mutta tyttö osaa kuitenkin olla myös mukava jos vain tahtoo. Yleensä häntä ei ole nähty hempeilevän poikaystävänsä - Edwardin kanssa. Desiréllä ei ole tapana kertoa omista asioistaan kenellekkään, joten avautuminen vaatii joko sen tietyn oikean henkilön tai pienen hiprakan. Yleensä Desiré on kuitenkin se joukon tosikko eikä hän pidä päättömästä huumorista. Oikestaan siis totaalinen draama kuningatar.

Pitää: Kasveista ja luonnosta ylipäätään, jalokivistä, tuulen huminasta puissa, yksinolosta, valkoviinistä, ja prinsessa vuoteestaan.

Ei pidä: Melusta, yöpuvustaan, kellon tikityksestä, kliseisistä vitseistä, liiasta optimistisuudesta ja lapsista.

Laji: keiju

Palanen päiväkirjastani:

"Päiväkirjat eivät ole minun juttuni, mutta ainakin luotan paperiin enemmän kuin ihmisiin."

"Tiskasin astioita keittiössä. Tiskaaminen oli se homma, jota vihasin kaikista eniten, vaikka pidin työstäni kahvilassa ystävieni rinnalla. Eniten kuitenkin ihmetytti se outo ja uusi tunne. Se poika, joka tilasi cappuchinoa varttitunti sitten. Hän oli käynyt täällä eilen samalla asialla. Hän oli eilenkin jäänyt juttelemaan kanssani. Piristämään tylsää ja tavallista työpäivääni. Sen kymmenen minuutin ajan, minkä vietin hänen kanssaan keskustellen puhuimme kaikesta maan ja taivaan välillä. Jossain välissä olin kysynyt häneltä, mikä tekee hänet hulluksi ja hän oli vastannut: 'Rakkaus täytettynä pinkillä kermavaahdolla ja kahvilla.' Hänen vastauksensa kysymykseeni oli kummallinen ja epälooginen, enkä heti ymmärtänyt mikä se tarkoitti, mutta se kuulosti kaikesta huolimatta söpöltä. Tuntui kun olisin tuntenut hänet koko ikäni, mutta todellisuus oli toinen. Hän oli vain yksi asiakas sinä harmaana päivänä. Miksi tämä asiakas oli jäänyt vaivaamaan minua?"

"Toivottvasti se oli viimeinen lautanen, jonka laitoin kaappiin kuivumaan. Kuitenkin tiskipöydällä lojui vielä yksi kahvikuppi. Otin sen käteeni ja huomasin, että sen korvassa oli jotain - se oli pieni paperilappu. Avasin mielenkiinnosta lapun ja luin ensimmäisen sanan. Siinä luki minun nimeni. Katsahdin ympärilleni, ettei kukaan olisi lähettyvillä. Ei ollut. Käänsin katseeni takaisin paperiin. Siihen oli kirjoitettu puhelinnumero. Mietin hetken miksi ja kenen, mutta totuus valkeni kun luin allekirjoituksen - Edward."

"Ehkä nyt ymmärsin, mitä tarkoitti kahvi ja pinkkikermavaahto, mutta totta hän oli puhunut, että rakkaus tekee hulluksi."

x  x  x

ed_1

Huom! En omista kyseistä nukkea enää, mutta hahmoa on tuskin hankala poistaa blogista, joten päätin jättää hänen profiilinsa näkyväksi!)

Nimi: Edward

Lempinimet: Eetu, Ed

Saapumispäivä: 3.10.2014

Ikä: 20-vuotta

Malli: Taeyang Ethan

Tilauspaikka: Pullip Style

Kustomoinnit:
Cool Catin PA-33 chipit

Luonne: Edward on hyvin rauhallinen ja harkitseva luonteinen. Hänen suojeluskykynsä on todella suuri, eikä tahdo hän pahaa kenellekkään - kaikista vähiten läheiselleen. Hän on myös erittäin uskollinen ympärillä hänen oleviin ihmisiin. Edward pyrkii aina toimimaan käytännöllisesti ja viisaasti hankalissakin tilanteissa. Yleensä hän ottaa kaiken vakavissaan eikä yleensä erota sarkasmia keskusteluissa.

Pitää: Desiréstä, toimintaelokuvista, nukkumisesta, pitkistä matkoista, shakista ja tippuvista vesipisaroista.

Ei pidä: helteestä, juoruamisesta, villasukista, tanssimisesta ja raskaasta musiikista. 


Laji: ihminen

x  x  x


Nimi: Violet

Lempinimet: Ville

Saapumispäivä: 10.2.2015

Ikä: 17-vuotta

Malli: Pullip Starry Night Dahlia Cinderella

Tilauspaikka: Pullip Style

Kustomoinnit:
Obitsu SBH-white S
Peruukki Leekeworld
Cool Catin PB-21 chipit
Ripset vaihdettu

Luonne: Violet on hyvin hiljainen ja nauttii yksinolosta, siksi hän ei yleensä oikeastaan puhu muille. Violet ei pidä muista olioista ja yleensä tyrkkää kaikki häntä vähänkin lähestyvät pois luotaan. Tyttö pitää muitten kiusoittelemisesta ja mollaamisesta. Violet on hyvin nuori ja epäröi paljon, joskus hän tekee hätköityjä päätöksiä. Hänestä ei koskaan voi tietää mitä hänellä on mielessään, joten kukaan ei juurikaan luota häneen.

Pitää: pimeästä, kuun valossa tallustelusta, historian kirjoista, muiden härnäämisestä (hankala sanoa mistä tyttö tykkää, kun sanoo vihaavansa kaikkea mahdollista :'D)

Ei pidä: seurasta, pehmoleluista, vaaleanpunaisista asioista, auringosta ja unista.

Laji: varjo

Palanen päiväkirjastani:

"Mitä oikeasti on pimeän mieleni sisällä? Ajatuksia - tonneitain. Niitä en vain voi jakaa kenenkään kanssa. Minulla ei ole ystäviä, eikä oikeutta ajatella. Ainakun ajattelen, se sattuu ja tappaa minua sisältäpäin. Kaikki se mitä koin, kun minusta tuli varjo teki minusta tunteettoman. Unohdin kaiken menneisyydestäni ja tunteistani. Se oli rankkaa ja kamalaa, mutten voinut muuta. En saanut rikkoa yhtään enempää sääntöjä, joten opin elämään tunteettomana."

"Kun olin pimeä yön varjo, tarkkailin kuolevasten elämää, joka sai minut kuitenkin taas ajattelemaan. Kun ajatuksia kertyi tarpeeksi se tuntui sisälläni. Aivan kuin olisin palanut sisältä päin. Silloin päätin, etten saa enään ajatella mitään. Se vaati minulta paljon pinnistelyjä. Vietin päivät pitkät puissa tai nurmikolla makoillen, kunnes oli tilaisuuteni tulla taas näkyväksi. Riistin valokeijun hengen. Olin hetken onnellinen, kunnes totuus valkeni minulle. Kohtaloni oli sittenkin olla yksin ja tunteeton."

"Nytkin minua sattuu, kun ajattelen näitä asioita."

x  x  x


fall..

Nimi: Tiffany

Lempinimet: Tiffy, Tihvu,

Saapumispäivä: 30.6.2015

Ikä: 18-vuotta

Malli: Pullip Meg

Tilauspaikka: Pullip Style


Kustomoinnit:
Obitsu SBH-white S
Peruukki Leekeworld
Cool Catin PB-16 chipit
ripset vaihdettu

Luonne: Tiffany on hieman kömpelö ja hupsu tyttönen. Uusia tuttavuuksia kohtaan hän on kovin ujo. Hän on myös hyvin herkkä, eikä kestä kuulla totuutta asioista suoraan. Hän osaa käyttää ujouttaan ja vaatimattomuuttaan saadakseen muut hänen puolelleen, joten joskus hän toimii hyvin itsekkäästi ja manipuloivasti muita kohtaan.
Tämän kaiken takana kuitenkin piilee julma totuus tästä herkästä tytöstä...

Pitää: Mekoista, ruseteista, kaakaosta, leipomisesta ja hyräilemisestä

Ei pidä: Paksuista kirjoista, epäjärjestyksestä, alkoholin köytöstä ja pimeästä.


Laji: ?

Palanen päiväkirjastani:

"Se oli kamala tunne, sydämmeni pamppaili, päätä särki, henkeä ahdisti. Joku oli varmasti takanani.
Neljä sydämen lyöntiä, kunnes sen hengitys tuntui niskassani. Näin mielessäni sen kamalat kasvot; rumat, veriset, keltaiset ja ikivanhat. Olin valmistautunut elämäni viimeiseen hengen vetoon. Viimeiseen sydämen lyöntiin, viimeiseen silmän räpäykseen, viimeiseen katsahdukseen, ja se kaikki olisi ohi. En nähnyt mitään tuijotin vain eteeni. Tunsin nahassani kun sen isot, terävät hampaat tunkeutuivat ihooni."
 "Ei."
"Se ei ollut totta. Se ei ollut unta. Se oli ajatusteni maailma. Täynnä samankaltaisia olentoja ja minä, yksin minä. Ajatusmaailmani on laaja. Näen unia jotka tuntuvat todelta. Kuulen ääniä. Ihan kuin joku kutsuisi minua. Näen joskus tyhjyyden ja sen keskellä siskon ja ne miehet, kun sisko kaapattiin. Kasvottomat rumat miehet."
"Huoh..."
"Nämä yhdeksän vuotta olen elänyt toivossa, että sisko palaisi, mutta hänestä ole jälkeäkään. Vanhempani sekosivat täysin. Heistä tuli sekakäyttäjiä. Ryyppäsivät illat ja yöt nukkuivat päivät. Aamulla vetivät niitä "namuja" jotka saavat muka paremmalle tuulelle. Alhaalta kuului huutoa yöllä. Minua ei huomioitu, olin ilmaa kukaan ei välittänyt minusta.
12-vuotiaana näyt jatkuivat vain pahempina. Se sama olento jahtasi minua joka yö. Se ei lähtenyt unistani. Jokin hallitsi untani. Ne äänet päässäni kuuluivat selvästi ja näin joka puolella omituisia näkyjä.
Jotta näyt loppuisivat, päätin kokeilla huumaavaa ainetta. Aluksi se tuntui hyvälle, unohdin kaiken hetkeksi kunnes olo oli hyvin sekava. Pyörrytti, mitään ei ollut missään, paitsi tietenkin ympätöivä pimeys." 


x  x  x


Nimi: Liána

Lempinimet: Lia

Saapumispäivä: 29.1.2019

Ikä: 20-vuotta

Malli: Pullip Hello Kitty

Tilauspaikka: Adoptoitu uuteen kotiin


Kustomoinnit:
Obitsu SBH-white M
Peruukki Pullip Kiyomi Mint Stock (toistaiseksi)
Cool Catin PB-18 chipit (nykyään)
ripset vaihdettu

Luonne:

Pitää:

Ei pidä: .


Laji: ?

Palanen päiväkirjastani:

5 kommenttia:

 1. Ihania nukkeja!~ Ja noi päiväkirjat on hyvä lisä ^^

  VastaaPoista
 2. Liian ihania nukkeja ;; Dekie ♥

  Noi päiväkirjajutut on ihana ajatus profiileihin :33 ♥

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania nukkeja! *^* Lempinimet olivat varsinkin syötävän suloisia. :3

  http://minpudolls.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ui niiiiin ihania nukkeja! :3❤ Noi päiväkirjat on upee ajatus! Ja noi menneisyydet ja äwäwäää! Sun nuket on niiiin kauniita!:)

  VastaaPoista
 5. Ihania nukkeja! ouo
  Mullapa on sama määrä 8))))

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommentin :)